Retail

Meer weten
check_fat_green.png

Waardevolle inzichten door diepgravende artikels

check_fat_green.png

Vergroot uw sectorkennis met oplossingen op maat

check_fat_green.png

Blijf steeds één stap voor op de hoogte te blijven van de nieuwste trends

retail

Langdurige en winstgevende klantenrelaties

Retailbedrijven hebben zich altijd al hard ingezet om langdurige relaties op te bouwen met hun klanten. Om de concurrentie en de klanten zelf steeds een stap voor te blijven moeten retailers hun klanten echt grondig leren kennen. Het is belangrijk dat u niet alleen een duidelijk beeld hebt van uw bestaande klanten op persoonlijk en financieel vlak, maar ook van het klantentraject. Dat biedt retailers informatie over het gedrag van de klant, hoe ze hier het beste op reageren, en andere inzichten, zoals hoeveel ze uitgeven in fysieke winkels vergeleken met online. Door een diepgaande kennis van uw bestaande klantenportefeuille te combineren met externe gegevens bronnen kunt u gedragspatronen en trends identificeren, om nauwkeurige ramingen te maken en nieuwe klanten aan te trekken.

Met een groter volume aan gegevens over klantengedrag beschikt u over meer informatie dan ooit – en dus over meer opportuniteiten. De toegang tot data, relevante inzichten en de juiste tools biedt de retailers van morgen het potentieel om hun concurrentiekracht te vergroten en steeds een stap voor te blijven. Analyses en inzichten uit gecombineerde gegevens maken het mogelijk om gerichte producten aan te bieden, de verkoop- en marketingactiviteiten te stroomlijnen en nieuwe klantengroepen te identificeren. Smart data maken dit mogelijk.

Klantencase

Visuele kennistool helpt PointCarré zijn klanten beter te begrijpen

Als retailer is het van cruciaal belang om de prestaties van elke winkel op de voet te volgen. De communicatie moet bovendien gesegmenteerd worden en overeenstemmen met de specifieke aankoopgewoonten en het aankooppotentieel van de klant. Ontdek hoe Bisnode PointCarré helpt dankzij een visuele kennistool met gegevenskwaliteit- en segmentatiefuncties.

Meer weten

Bisnode steunt u tijdens het volledige klantentraject

Gebruik onze maatoplossingen voor uw situatie

Identificeren

Wij helpen u nauwkeurige gegevens te verzamelen over uw prospecten en klanten. Zo identificeert u niet alleen, maar krijgt u ook een uniek beeld van een specifieke klant in uw database.

Bent u er klaar voor?

Bel ons

We zijn beschikbaar elke werkdag van 9 tot 17u30

+32 (0)2 555 97 00

Laat uw contactgegevens achter

Begrijpen

Pas wanneer gegevens inzichten worden, kunt u doordachte beslissingen nemen. Als u wilt connecteren met uw klanten of prospecten, heeft u deze inzichten nodig om de juiste dialoog te creëren.

Bent u er klaar voor?

Bel ons

We zijn beschikbaar elke werkdag van 9 tot 17u30

+32 (0)2 555 97 00

Laat uw contactgegevens achter

Contacteren

Contacteer en converteer mensen op een gepersonaliseerde manier via het kanaal dat ze verkiezen

Bent u er klaar voor?

Bel ons

We zijn beschikbaar elke werkdag van 9 tot 17u30

+32 (0)2 555 97 00

Laat uw contactgegevens achter

Schrijf u in op onze mailinglist