Bank- & verzekeringswezen

Meer weten
check_fat_green.png

Waardevolle inzichten door diepgravende artikels

check_fat_green.png

Vergroot uw sectorkennis met oplossingen op maat

check_fat_green.png

Blijf steeds één stap voor door op de hoogte te blijven van de nieuwste trends

bank & insurance

Opportuniteiten in een veranderende wereld

Banken en financiële instellingen staan vandaag voor grote uitdagingen Diverse nieuwe situaties vergen nieuwe benaderingen en tools om winstgevende activiteiten te blijven ontplooien. Zowel particulieren als bedrijven zijn minder loyaal dan vroeger en veranderen steeds vaker van bank. Om de klanttevredenheid te verzekeren is het dan ook belangrijker dan ooit om uw klanten zeer goed te begrijpen. Hierdoor kunt u doeltreffender communiceren en uw klanten op het aangewezen moment aanspreken.

Doordat de concurrentie toeneemt, is het ook nodig om het niveau van uw klantenservice te verhogen. Eenvoudig gesteld betekent dit dat een bank of financiële instelling een hogere kwaliteit moet kunnen bieden, en dat sneller moet kunnen doen. Naarmate de wet- en regelgeving verandert, neemt ook de complexiteit voor banken en financiële instellingen toe. Dat kan een impact hebben op uw aanbod, oplossingen en verwerkingstijd. 

Nieuwe uitdagingen zorgen echter ook voor nieuwe opportuniteiten. Met toegang tot data, relevante inzichten en de juiste tools biedt de veranderende wereld ook het potentieel om uw concurrentiekracht te vergroten en steeds een stap voor te blijven. Grote hoeveelheden data kunnen verwerkt worden en gebruikt om processen te stroomlijnen, doordachte beslissingen te nemen en de juiste klanten te kiezen. Smart data maken dit mogelijk.

Klantencase

predictieve modellen om het verloop bij Ethias te reduceren

Ontdek hoe Ethias de ervaring van Bisnode met voorspellende modellen heeft benut om het verlooprisico te bepalen voor al zijn klanten. Het model hielp tevens hun interesse te bepalen voor de aankoop van een nieuw contract voor het product ‘Assistance’.

Meer weten

Belangrijkste resultaten

% minder churn % minder churn

10

% minder churn

keer effectiever cross-sell keer effectiever cross-sell

2

keer effectiever cross-sell

Bisnode steunt u tijdens het volledige klantentraject

Gebruik onze maatoplossingen voor uw situatie

Identificeren

Wij helpen u nauwkeurige gegevens te verzamelen over uw prospecten en klanten. Zo identificeert u niet alleen, maar krijgt u ook een uniek beeld van een specifieke klant in uw database.

Bent u er klaar voor?

Bel ons

We zijn beschikbaar elke werkdag van 9 tot 17u30

+32 (0)2 555 97 00

Laat uw contactgegevens achter

Begrijpen

Pas wanneer gegevens inzichten worden, kunt u doordachte beslissingen nemen. Als u wilt connecteren met uw klanten of prospecten, heeft u deze inzichten nodig om de juiste dialoog te creëren.

Bent u er klaar voor?

Bel ons

We zijn beschikbaar elke werkdag van 9 tot 17u30

+32 (0)2 555 97 00

Laat uw contactgegevens achter

Contacteren

Contacteer en converteer mensen op een gepersonaliseerde manier via het kanaal dat ze verkiezen

Bent u er klaar voor?

Bel ons

We zijn beschikbaar elke werkdag van 9 tot 17u30

+32 (0)2 555 97 00

Laat uw contactgegevens achter

Schrijf u in op onze mailinglist