Onze gegevens en beveiliging

Gegevens zijn een natuurlijke rijkdom, die wij verfijnen en interpreteren
Lokale en internationale gegevens

Lokale en internationale gegevens

Bisnode is actief in achtien landen in Europa en we hebben toegang tot gegevens uit al deze markten. Bisnode is de grootste strategische partner van Dun & Bradstreet, de wereldwijde leverancier van zakelijke informatie voor meer dan 250 miljoen ondernemingen in 220 landen, sinds 2002. Op lokaal niveau kan Bisnode Belgium bogen op meer dan 40 jaar ervaring met consumenten- en bedrijfsgegevens. Meer dan gelijk welke andere onderneming weten wij hoe we deze gegevens moeten verzamelen, opschonen, interpreteren en analyseren. Dit alles levert Bisnode een ongeëvenaarde positie op als lokale én mondiale speler met de capaciteit om zowel nationale als internationale klanten van dienst te zijn.

Bisnodes kijk op gegevensbeveiliging

Bisnodes kijk op gegevensbeveiliging

Elke dag opnieuw verwerken we grote hoeveelheden gegevens. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we al deze informatie met maximaal respect behandelen. Gegevensbeveiliging en persoonlijke privacy zijn voor ons net zo belangrijk als voor onze klanten. We werken dan ook volgens strikt bepaalde richtlijnen en werkwijzen. We gebruiken systemen die volstrekt betrouwbaar zijn en houden ons uiteraard op al onze markten aan de geldende wetten en regels.

Gegevensbescherming bij de opslag van persoonsgegevens

Omdat de eindklanten van elke onderneming uiteindelijk privépersonen zijn, is beveiligde gegevensopslag voor Bisnode een absolute prioriteit. We volgen alle lokale en wereldwijde regels inzake gegevensopslag en zorgen ervoor dat we altijd terdege voorbereid zijn op eventuele wetswijzigingen.