Wat we doen

We vereenvoudigen de zakelijke beslissingen van onze klanten

Bisnode maakt doordachte beslissingen mogelijk

Wij zijn experten in kwalitatieve gegevens

Iedereen heeft soms hulp nodig om beslissingen te nemen. Wij zijn gespecialiseerd in informatie over consumenten en markten waarmee onze klanten gemakkelijker doordachte beslissingen kunnen nemen. Wij luisteren naar de behoeften van onze klanten en verstrekken nauwkeurige en relevante gegevens als basis voor hun beslissingen. 

Elke dag worden enorme hoeveelheden gegevens gecreëerd door consumenten, organisaties en bedrijven. Liefst 90% van alle gegevens ter wereld is de voorbije twee jaar aangemaakt. Bij Bisnode gebruiken we uitsluitend gegevens van de hoogste kwaliteit. We beschikken ook over de nodige kennis om deze gegevens te combineren met de eigen gegevens van onze klanten, om op die manier informatie te genereren die nergens anders verkrijgbaar is.

We hebben toegang tot enorme hoeveelheden lokale en internationale gegevens en beschikken over de analytische expertise om abstracte gegevens om te zetten in relevante ondersteuning voor de besluitvorming. We kunnen grote hoeveelheden gegevens interpreteren om patronen en trends te ontdekken die anderen niet kunnen zien. We kunnen ook duidelijke antwoorden bieden en inzichten geven die het voor onze klanten gemakkelijk maken om zelfzeker te handelen.

Onze deskundige analisten zijn in staat om razendsnel trends, patronen en consumentengedrag te detecteren. Wij reiken feiten, antwoorden en inzichten aan die onze klanten de vereiste informatie bieden om zelfzeker beslissingen te nemen. We doen echter meer dan de gegevens verstrekken die onze klanten nodig hebben voor hun beslissingen. We zorgen er ook voor dat die gegevens geïntegreerd worden in de dagelijkse workflow en beschikbaar zijn op het juiste moment, op het juiste apparaat en op een eenvoudige en duidelijke manier.

We willen dat beslissingen nemen gemakkelijk wordt. Daarom ontwikkelen we voortdurend nieuwe manieren waarop onze klanten de gegevens kunnen gebruiken die ze nodig hebben voor hun beslissingen. Door nieuwe technologieën te gebruiken kunnen we deze informatie integreren in de computers, telefoons of systemen van onze klanten, zodat de gegevens overal ter wereld beschikbaar zijn. 

Gegevens: bronnen, formaten en beveiliging

Gegevens: bronnen, formaten en beveiliging

Wij werken met grote hoeveelheden gegevens en nemen die verantwoordelijkheid ernstig.

Bisnode verwerkt elke dag opnieuw enorme hoeveelheden gegevens. We halen informatie bij honderden leveranciers.

Alles samen hebben we toegang tot tal van gegevensbronnen, die we analyseren op basis van de behoeften van onze klanten. Alle informatie wordt verwerkt en geanalyseerd in overeenstemming met een reeks beslissingsregels. Voor ons is het zowel essentieel als logisch om de vertrouwelijkheid van onze klanten te beschermen en gevoelige informatie op een veilige manier te verwerken.

De visie van Bisnode op gegevensbeveiliging

Smart data

Smart data

Wij transformeren big data naar smart data

Elke dag wordt wereldwijd zestien biljoen megabyte aan gegevens geproduceerd. Deze gigantische hoeveelheid informatie is een echte goudmijn voor particulieren, de zakenwereld en de maatschappij als geheel, maar ook een reusachtige uitdaging. Bij Bisnode zetten we big data om naar smart data. Dat betekent dat we uit de enorme hoeveelheden aangemaakte gegevens de beste informatie halen en de juiste elementen en analyses verstrekken op het juiste moment.

Op die manier kunnen onze klanten doordachte beslissingen nemen en hun onderneming een boost geven. Pas dan worden big data ook smart.

Lees meer over smart data

Neem doordachte zakelijke beslissingen

Ontdek wat smart data en analyses kunnen betekenen voor u en uw business