Digital

Qualifio neemt Road65 van Bisnode op in zijn functionaliteiten voor de Belgische markt

07 jun 2018

Het interactieve marketingplateform Qualifio gebruikt voortaan Bisnode Road65-oplossing voor zijn Belgische gebruikers, om hun de mogelijkheid te bieden hun gegevens te verrijken en in te delen. Road65 is een service om alle Belgische adressen van consumenten of bedrijven te uniformiseren aan de hand van een door Bisnode ontwikkelde online- of offlinemodule. 

De onderneming Qualifio heeft vandaag aangekondigd zijn technische integratiemogelijkheden te versterken dankzij een nieuwe overeenkomst met Bisnode Belgium, de in Brussel gevestigde marktleider op het vlak van smart data en analyse. Hierdoor biedt Qualifio zijn media- en bedrijfsklanten voortaan de mogelijkheid om Belgische postadressen te normaliseren via de service Road65. 

"Dankzij partnerschappen met vooraanstaande digitale spelers op de Belgische markt kan Bisnode Belgium zijn knowhow zo breed mogelijk implementeren en de kwaliteit van de verzamelde gegevens volledig datagestuurd maken", zegt Michel Pigneret, Business Development Manager bij Bisnode. 

Door de oplossing van Bisnode Belgium kan Qualifio, het belangrijkste platform voor gegevensverzameling door middel van interactieve content (tests, peilingen, formulieren, wedstrijden enz.), zijn Belgische klanten een betere gegevenskwaliteit garanderen. 

"De integratie van Bisnodes Road65-tool in Qualifio verrijkt de gegevens die onze Belgische gebruikers verzamelen via ons platform. Bovendien kunnen we met dit nieuwe partnerschap onze Belgische klanten ook een betere gegevenskwaliteit garanderen", zegt Olivier Simonis, CEO van Qualifio

Bijzonder interessant aan deze samenwerking is de synergie tussen twee gevestigde ondernemingen in de marketing- en datasector, die op die manier hun krachten kunnen bundelen.