Smart data

Bisnode biedt voortaan ook smart geo based data aan

12 okt 2017

Bisnode sloot recent een partnership met GIM.

GIM heeft meer dan 20 jaar ervaring met het aanbieden van smart geo insights. Hun topproduct Belmap is dé bron voor geavanceerde specifieke locatie-informatie over gebouwen en adressen in België.

Beiden zijn we “best in class” voor data oplossingen in onze specifieke vakdomeinen, dit voor enerzijds consumenten data en anderzijds voor geo based data. Deze complementariteit biedt extra mogelijkheden om nieuwe doelgroepen te bepalen en om de kwaliteit en toepassingsmogelijkheden van bestaande data oplossingen te optimaliseren.

Gebaseerd op digitale cartografie en earth observation en ondersteund door bijzonder krachtige algoritmes, bevat Belmap alle gebouwen en adressen in België voorzien van o.m. zonnepanelen, zwembaden, tuinen, … Het resultaat is indrukwekkend en geeft u de opportuniteit om specifieke doelgroepen te bereiken gebaseerd op deze nieuwe lifestyle criteria.

Deze data kunnen toegevoegd worden aan de bestaande Bisnode socio-demografische en/of lifestyle variabelen. Op die manier kan je zeer specifieke doelgroepen creëren zowel voor acquisitie als voor cross-upselling campagnes.

Wil je consumenten of bedrijven bereiken met zonnepanelen, of die wonen in een buurt waar een hoog potentieel rendement is om er te plaatsen ? Zoek je consumenten in groene buurten? Vanaf vandaag kan het!