Bisnode medewerkers

Lees hun verhalen
An Louwagie

An Louwagie

Business Consultant

 

" In de moderne bedrijfsorganisatie zijn veel functies data gerelateerd. Data administrators en architects, data scientists: ze kennen data door en door. Bisnode medewerkers omschrijf ik graag als data kunstenaars: ze gaan verder dan data om het verhaal van onze klanten, uw verhaal, te vertellen. Bisnode Belgium, dat zijn 160 gepassioneerde data kunstenaars.”

 

Antoine Delhaize

Antoine Delhaize

Product Manager

 

"Ik werk graag bij Bisnode omdat je nergens anders in België een bedrijf vindt waar er een magische chemie bestaat tussen briljante breinen en creatieve geesten. En wanneer je data als grondstof toevoegt, versta je waarom zo veel klanten op ons vertrouwen om praktische oplossingen te vinden. Ons werk is gebaseerd op data en dus op feiten. Niet op meningen of gevoelens. Daarom vinden zo veel bedrijven onze oplossingen zo belangrijk. En juist om die reden halen wij veel voldoening uit onze job.”

Koen Rumes

Koen Rumes

Business Consultant

 

"Ik houd van mijn werk bij Bisnode omdat we in teamverband en met een heel open geest werken aan het behalen van onze doelstellingen. Werken met data is erg dynamisch. Onze klanten helpen door hen pasklare oplossingen voor te schotelen en realistische doch ambitieuze doelstellingen behalen zijn dingen die me echt stimuleren."