Over ons

Bisnode is Europa’s grootste leverancier van smart data en analyses
Onze waarden

Onze waarden

Samenwerking en vertrouwen staan centraal bij alles wat we doen

Bisnode is nieuwsgierig naar wat er gebeurt in de wereld en hoe we oplossingen kunnen vinden die bijdragen aan de ontwikkeling van de samenleving. Samenwerking en vertrouwen staan centraal bij alles wat we doen. Samen met onze klanten zetten we dagelijks kleine en grote stappen voorwaarts. Hiertoe hebben we het vertrouwen van onze klanten nodig. Bij Bisnode vinden we het cruciaal om te luisteren naar onze klanten en hun behoeften. Daarom ligt onze focus altijd eerst op de uitdagingen van onze klanten.  

Onze waarden

Organisatie

Organisatie

Wij zijn zowel lokaal als internationaal actief

Vandaag is Bisnode actief in België en is het een van de belangrijkste Europese leveranciers van consumenten-en bedrijfsinformatie. Onze onderneming telt zo'n 150 medewerkers, die het bedrijf verrijken met hun expertise, cultuur en humor, met hun interesses, vaardigheden en nationaliteiten. Dat we ook lokaal beschikbaar zijn, is een grote troef voor onze klanten. Het betekent dat we snel kunnen reageren en hun uitdagingen op een flexibele manier kunnen aangaan. Tezelfdertijd doen we waar nodig ons voordeel met de slagkracht en middelen van onze groep.


Managementteam

Financiële informatie

Financiële informatie

De Bisnode groep in cijfers

Bisnode is voor 70 procent in handen van Ratos en voor 30 procent van Bonnier. In 2006 wijzigde de groep zijn naam in Bisnode en in 2012 werd begonnen aan een ingrijpende transformatie, met als doel alle Europese ondernemingen samen te voegen en Bisnode te introduceren als gemeenschappelijk merk.

Hier vindt u de jaarlijkse en driemaandelijkse financiële rapporten van Bisnode vanaf het jaar 2009

Financiële rapporten

 

Groepsnieuws

Groepsnieuws

Lees het laatste Bisnode-nieuws

In dit gedeelte vindt u de laatste nieuwsberichten, rapporten en persberichten over Bisnode, onze activiteiten en onze organisatie.

Nieuwsberichten

Vacatures

Vacatures

Geef uw toekomst vorm bij Bisnode

Bisnode bouwt aan een gegevens- en analysebedrijf dat heel Europa bestrijkt en groei creëert met behulp van smart data. We combineren en verwerken grote hoeveelheden informatie, zodat onze klanten gegevensgestuurde beslissingen kunnen nemen. Als werknemer hebt u de kans om uw eigen toekomst en die van anderen vorm te geven, een toekomst gestoeld op smart data.

Vacatures bij Bisnode

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Wij ontplooien onze activiteiten op een verantwoorde manier

Bisnode maakt deel uit van de economie en de samenleving op de markten waar we actief zijn. We zijn ons ervan bewust dat de beslissingen die we nemen in onze dagelijkse activiteiten, de samenleving, de burgers en het milieu beïnvloeden. Alle beslissingen in onze organisatie zijn van dat besef doordrongen. We hechten belang aan een duurzame ontwikkeling van de maatschappij en nemen onze verantwoordelijkheid op voor toekomstige generaties. De basisprincipes die we hanteren staan in 'The Bisnode Way', een samenvatting van onze waarden, onze expertisedomeinen, ons engagement en onze beloften. Wilt u meer weten over Bisnode, onze bedrijfscultuur en wat we belangrijk vinden? Lees dan zeker de volgende tien punten.

Ons streven naar duurzaamheid