Bisnode creëerde een 'Analytical Single View' die een zicht van 360° biedt op de klanten van de bank. Alle beschikbare informatiebronnen werden verzameld en geaggregeerd op individueel niveau. 

 

Voorspellende modellen

Bisnode creëerde bovendien een omgeving van voorspellende modellen bij de bank. Diverse modellen werden door Bisnode-consultants uitgebouwd, in samenwerking met analisten van de bank. De bank gebruikt onze voorspellende modellen om cross-selling, up-selling en churn m.b.t. vlaggenschipproducten te voorspellen.

Direct marketing

De bank benut de samen met ons ontwikkelde voorspellende modellen om selecties te maken voor haar direct-marketingcampagnes. De gemailde prospects zijn geselecteerd op basis van hun conversiekans. 

Industrialisering

Elke maand wordt de 'Analytical Single View' automatisch geüpdatet op een server van de bank, worden alle scores van de modellen vernieuwd en wordt er een kwaliteitsrapport gegenereerd om de kwaliteit van ingevoerde gegevens en de potentiële veroudering van de modellen in de gaten te houden. Bijgevolg worden de prognoses van de modellen automatisch geëxporteerd naar de campagneselectieomgeving. Het genereren van een single analytical view voor een beroemde online bank