OvER Bisnode

Wij maken doordachte beslissingen mogelijk

Bisnode - conecting people

Wij maken doordachte beslissingen mogelijk

In een voortdurend veranderende wereld van digitale informatie zien sommigen vooral uitdagingen en beperkingen. Wij zien oneindig veel mogelijkheden om te helpen. Bij Bisnode zetten 2400 experten zich dagelijks in om de gegevens die de basis vormen van de zakelijke beslissingen van onze klanten, te interpreteren, te verfijnen en te begrijpen. Bisnode maakt het leven van haar klanten gemakkelijker door elke dag opnieuw duizenden gegevens aan te reiken waarop ze hun beslissingen kunnen baseren. 

Door de kwaliteitsgegevens van Bisnode te gebruiken kunt u doordachte beslissingen nemen die de rendabiliteit vergroten en uw business doen groeien. Bisnode biedt tal van oplossingen op maat voor wie belangrijke beslissingen moet nemen:

  • Laat uw business groeien met de juiste informatie
  • Optimaliseer uw prestaties met nauwkeurige analyses
  • Vergroot de nauwkeurigheid van uw marketing

Met de oplossingen van Bisnode hebt u continu toegang tot actuele informatie en kunt u beslissingen nemen op basis van correcte gegevens.

Meer informatie

Bisnode - experter på smart data

Wij zijn experten in smart data

We zijn gespecialiseerd in kwalitatieve consumenten- en bedrijfsinformatie waarmee u doordachte beslissingen neemt. We zijn actief in achttien Europese landen. We verstrekken kwaliteitsgegevens op lokaal en internationaal niveau aan ondernemingen en organisaties.

Meer informatie

Bisnode - kunders beslut med hjälp av smart data

Onze klanten nemen beslissingen op basis van smart data

Onze klanten lopen uiteen van kleine ondernemingen tot wereldwijde groepen. Ze zijn actief in tal van sectoren: bankwezen en financiën, telecom, autosector, verzekeringen, energie, kleinhandel en productie. Wat ze echter allemaal gemeen hebben, is dat ze gekozen hebben voor gegevens als stuwende kracht en voor beslissingen op basis van smart data.

Lees meer over onze klanten


SMART DATA ZIJN DE BELANGRIJKSTE MUNTEENHEID VAN DEZE TIJD

De toekomst is aan wie gegevens kan verfijnen en bewaren.

Meer Informatie

Neem doordachte zakelijke beslissingen

Ontdek wat smart data en analyses kunnen betekenen voor u en uw business