kwalitatief Omni-channel bereik

Bereik de klanten die relevant zijn voor uw business via het kanaal dat hen aanspreekt
Meer weten
check_fat_green.png

Definieer het profiel van uw leads

check_fat_green.png

Identificeer hen via onze referentiebestanden

check_fat_green.png

Contacteer hen via het juiste kanaal

qualitative reach

Zakelijk succes dankzij relevantie

U hebt een geweldig product in de aanbieding en er is een gigantisch marktpotentieel voor. Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat uw marketingcampagnes een zo groot mogelijke impact hebben? Gewoon door u op de juiste mensen te richten. Bij Bisnode Belgium bieden we u de grootste consumentendatabase van het land, met talrijke selectiecriteria. Vertel ons wie u wilt bereiken of laat ons dit bepalen door het profiel van uw beste klanten te analyseren. We zullen het meest waardevolle publiek eruit kiezen voor uw communicatie: in plaats van uw merk tentoon te spreiden aan willekeurige prospects, toont u het aan echte hot leads! Wanneer uw publiek gedefinieerd is, laat u ons het vinden in onze geïntegreerde omni-channel-omgeving waarin u ze kunt bereiken: direct mail, telemarketing, e-mail, sociale media, online weergave, beoogde tv- of radioreclame… Alles is mogelijk met onze oplossing!

“De juiste klanten, via het juiste kanaal, op het juiste ogenblik: de droom van elke marketeer die eindelijk uitkomt"

right audience

Identificeer uw juiste publiek

Benut de kracht van Bisnodes referentiedatabase om het publiek te vinden dat ertoe doet

 • Selecteer de juiste socio-demografische profielen
 • Filter op de juiste leefwijze, shopgedragingen, interesses en intenties
 • Vraag onze data-experts om de criteria te vinden die het verschil maken  
right channel

Identificeer uw juiste kanalen

Beoordeel het potentieel van uw publiek in een omni-channel marketingwereld

 • Voer uw direct mail, telemarketing of sociale campagne uit op basis van de door ons voorziene gegevens.
 • Vertrouw op ons om een uitstekende e-mail- of sociale campagne op poten te zetten 
 • Werk samen met onze beste partners om uw publiek op digitale tv, digitale radio en via online display te bereiken.  
Klantencase

Autoconstructeur gaf de bekendheid van lokale resellers een duwtje in de rug

Bisnode werd gecontacteerd door een bekende autoconstructeur die om hulp vroeg om enkele van haar resellers bekender te maken. Ontdek hoe we hun bekendheid enorm wisten te verhogen in zeer specifieke gebieden door alleen het publiek te selecteren dat ertoe doet.

Meer weten

Belangrijkste lessen

keer efficiënter dan een gewone Facebook-campagne keer efficiënter dan een gewone Facebook-campagne

5

keer efficiënter dan een gewone Facebook-campagne

% van mensen die e-mail openen hebben meer de neiging om uw product te kopen als ze door Facebook zijn bereikt % van mensen die e-mail openen hebben meer de neiging om uw product te kopen als ze door Facebook zijn bereikt

22

% van mensen die e-mail openen hebben meer de neiging om uw product te kopen als ze door Facebook zijn bereikt

Op basis van onze consumentendatabase en talrijke selectiecriteria, heeft de Bisnode B2C-referentiedatabank alles wat u nodig hebt om het publiek te bepalen dat 100% met uw product matcht. 

Weet u precies welk soort publiek u nodig hebt?

Vertel ons gewoon de benodigde criteria, ze zitten vast al in onze database: grote gezinnen, mensen die met een bepaald type auto rijden, een hoge aankoopindicator hebben, mensen die goede doelen steunen of van plan zijn om hun huis te renoveren binnen de 6 maanden: u zegt het maar!

Weet u niet goed welke doelgroep u voor ogen hebt?

Brainstorm met onze account managers. Met uw kennis van uw merk en hun kennis van de markt, zullen ze in geen tijd de juiste criteria vinden om in acht te nemen.

Reclame maken voor een complex product?

Neem contact op met onze Business Intelligence experts. Door uw huidige beste klanten te analyseren, kan een scoremodel opgesteld worden op basis van onze talrijke criteria en voorspellen we wie de hoogste probabiliteit heeft om uw volgende beste klant zal worden!

Eénmaal uw publiek gedefinieerd is, proberen onze experten deze te vinden in de verschillende kanalen van ons omni-channel ecosysteem:

 • Direct mail
 • Telemarketing 
 • E-mailcampagnes: via onze Permesso-e-mailcommunity
 • Sociale campagne: Facebook Custom Audience
 • Online display, beoogd tv- en beoogd radiopubliek: via onze partners

Met al dit potentieel voorhanden zullen we samen beslissen welke combinatie van kanalen het meest relevant is voor uw communicatie.

Nu de meeste marketingcommunicatie die we ontvangen digitaal is geworden, kan een direct mail verrassen en een grote impact hebben.

Wil u reclame maken voor:

 • Vastgoed?
 • Auto's?
 • Een goed doel?
 • Luxegoederen?

Direct mail kan u naar succes leiden!

Op dit kanaal biedt Bisnode u een digitale lijst van alle adressen van uw publiek en de rest is aan u! Zo blijft u meester over uw creativiteit, print- en routeringsoplossingen.

Soms is de beste manier om een prospect te overtuigen, met hem praten, zijn vragen beantwoorden en zijn verwachtingen begrijpen. Geen betere manier om dit te doen dan met een real-time telefoongesprek.

Ooit van www.permesso.be gehoord? Onze community die al meer dan 10 jaar bestaat, host nu meer dan 500.000 reactieve mensen, die elke week graag gepersonaliseerde aanbiedingen ontvangen, zolang ze overeenstemmen met hun interesses.

Om hen te bereiken, geeft u ons:

 • Het creatieve materiaal van de e-mail
 • De tekst en onderwerpregels
 • De datum en tijd waarop u de e-mail wilt verzonden zien

Onze Email Marketing Experts zullen de rest doen!

 

Natuurlijk weet Facebook veel over haar leden, maar wat als u nog specifieker zou kunnen zijn door de exclusieve gegevens in Bisnode B2C Database te gebruiken?

Stel u voor hoeveel relevanter uw campagnes zouden kunnen worden als u zich op de volgende segmenten zou richten:

 • Mensen die zijn verhuisd
 • Hoge aankoopindicator
 • Actieve sporter
 • Gezinnen met kinderen

Wil u een idee hebben van de waarde van deze Bisnode-doelgroepen?

Facebook kan u zeggen welke 350.000 Belgen van Ferrari houden en wij kunnen u vertellen welke 10.000 er één kunnen kopen!

Onze Digital Marketing consultants helpen u graag het meeste te halen uit uw sociale campagne: targeting, content, prijsstelling, monitoring, opvolging.

Wat als u geen enkel idee hebt wie uw klant is? Misschien lanceert u gewoon uw product of dienst en hebt u nog geen klant, en dus kunt u de juiste criteria niet bepalen.

In dat geval kan bannering helpen. Door uw advertentie een hele week weer te geven op onze Permesso-website, waar elke bezoeker wordt geïdentificeerd, kunnen inzichten vergaard worden over wie er op de advertentie klikt.

Maak uw volgende campagnes relevanter!

Wat als u uw tv-reclame alleen aan een vooraf gedefinieerd publiek zou kunnen laten zien? Wel, dankzij Bisnode en haar partners, is dat voortaan mogelijk!

Wilt u een lokaal publiek bereiken? Onderschat de kracht van gegeotargete radio niet en maak alleen reclame voor mensen dicht bij uw winkels.

Beginnen met kwalitatief omni-channel bereik

Contactform oplossingen

U wenst door ons gecontacteerd te worden?

Bel ons

We zijn beschikbaar elke werkdag van 9 tot 17u30

+32 (0)2 555 97 00