Verhoog de traffic en de conversie

Haal het meeste uit uw campagnes dankzij onze omni-channel experts
Contacteer ons
check_fat_green.png

Breng meer traffic naar uw website

check_fat_green.png

Leid meer mensen naar uw winkel

check_fat_green.png

Verlaag de kostprijs voor een nieuwe lead

qualitative reach

Krijg waarde voor uw geld

Bij Bisnode ademen we R.O.I..We zijn van mening dat, voor elke euro die u in Bisnode investeert, u er uiteindelijk meer dan één terug moet krijgen. Daarom maakten we er de gewoonte van om ons een bepaald resultatenniveau op te leggen. Afhankelijk van uw budget worden verschillende kanalen ingezet om de overeengekomen resultaten te behalen: aantal klikken, kosten per lead, enz. Dit is onze manier om te tonen dat we vertrouwen in de kracht van onze data en onze expertise op het gebied van campagnemanagement.

"Traffic naar uw website genereren is geweldig, maar als dit zich niet omzet in resultaten, is het bijna nutteloos."

right audience

Geniet van onze uitgebreide ervaring om uw digitale journey te verbeteren

 • Maak gebruik van onze kennis opgedaan in 700 campagnes per jaar
 • Laat ons u begeleiden en de ideale campagnemix uittekenen op basis van uw doelstellingen
 • We zullen u ongeacht het kanaal bijstaan over de hele campagne heen
right channel

Geef minder uit, wees doelgerichter

 • Ontdek de voordelen van een goede segmentering die u tijd en moeite bespaart door direct de juiste mensen te bereiken
 • Vind de beste prospects met de hulp van Bisnodes gegevens met betrekking tot gedrag en leefwijze, of op basis van het profiel van uw eigen klantendatabase.
 • Communiceer rechtstreeks met eindklanten op een doeltreffende, beveiligde en kosteneffectieve manier.
 • Krijg een duidelijke reporting die u bruikbare inzichten oplevert voor de volgende campagne
Klantencase

Een prestigieus FMCG-merk verhoogde haar conversie door hetzelfde publiek twee keer te bereiken via twee verschillende kanalen

Toen dit bekende merk besloot op een winkel te openen, wilde ze bij voorkeur mensen aantrekken die in het gebied wonen. Om zoveel mogelijk prospects om te zetten in klanten, besloot Bisnode om ze twee keer te contacteren: één keer per direct mail, één keer via Facebook. De resultaten waren fantastisch.

Meer weten

Permesso Turbo

Permesso is een affiliation platform waarmee adverteerders rechtstreeks kunnen communiceren met 500.000 mensen in België. Permesso heeft het vertrouwen van meer dan 500.000 consumenten gewonnen die uitdrukkelijk hebben gevraagd om informatie en commerciële aanbiedingen te ontvangen. Als centrale partner in de communicatie tussen consumenten en bedrijven, neemt Permesso voorkeuren, interesses en profielen van de beoogde doelgroep in acht.

Zodra de e-mail is verzonden, analyseren onze omnichannel-experts de resultaten van de campagne om vast te stellen welke leden het best reageerden op het bericht. We nemen deze informatie in acht om gelijkaardige profielen te vinden op Facebook. Het sociale netwerk doet hier dienst als een echokamer voor de e-mail om het bericht te versterken, zonder verlies van kwaliteit bij de targeting. De prestaties van de campagnes blijven daarom geoptimaliseerd, dat zelden het geval is bij sociale campagnes. De snelheid en de eenvoud van de oplossing, gekoppeld aan een volledig-campagnebeheer bieden een uiterst kwaliteitsvolle service, waarmee klanten snel een hoge ROI kunnen genereren uit eender welk type van marketingcampagne.

My Lead

Permesso is een online platform dat het vertrouwen van meer dan 500.000 consumenten gewonnen heeft die uitdrukkelijk hebben gevraagd om informatie en commerciële aanbiedingen te ontvangen. As centrale partner in de communicatie tussen consumenten en bedrijven, staat Permesso u toe op de profielen te contacteren waarnaar u op zoek bent om hen alle vragen te stellen die belangrijk zijn voor u. Daarnaast biedt deze oplossing een uitstekende mogelijkheid om opt-ins te verzamelen, en een database op te starten van prospects die zeer ontvankelijk zijn voor uw gestelde vragen.

E-couponing

Digitale coupons aanbieden voor producten heeft tal van voordelen:

 • Belgische consumenten zijn e-couponingkampioenen: ze gebruiken gemiddeld 6,6 coupons per jaar. Dit promotietype is dan ook zeer in trek.
 • U verkoopt producten snel, verkoopt meer producten bovenop de degene die afgeprijsd zijn en zorgt voor meer verkeer naar uw website of fysieke winkel.
 • Bovendien verhoogt u de merkbekendheid van uw bedrijf en promoot u klantentrouw.
 • U kunt ook heel wat informatie verzamelen over mensen die uw e-coupon inlossen, waardoor u uw aanbieding kunt personaliseren.
 • Het is een goede aanpak om opt-ins te verzamelen
 • Tot slot beperken online coupons de reclame- en distributiekosten en verhogen ze uw marketingflexibiliteit

Uw voordeel met Bisnode:

 • one-stop shop oplossing: ons platform is GS1-gecertificeerd, wat betekent dat onze e-coupons aanvaard worden in alle supermarktketens van Belgium
 • gemakkelijk te integreren in eender welk kanaal: Facebook, e-mail, website, enz.
 • unieke segmenteringsmogelijkheden
 • ruime ervaring in digitale campagnes

Begin met het verhogen van uw verkeer en conversie

Contactfomr oplossing

U wenst door ons gecontacteerd te worden?

Bel ons

We zijn beschikbaar elke werkdag van 9 tot 17u30

+32 (0)2 555 97 00