Onze expertise

Training, diepgravend onderzoek en analyse rond smart data

Smart Data is de toekomst

Digitalisering, globalisatie en de opkomst van nieuwe technologieën zijn enkele van de veranderingen die er wereldwijd plaatsvinden. Bij Bisnode zijn wij er van overtuigd dat de toekomst zal draaien om Data. Elke dag komt er meer informatie bij die kan worden vertaald in nieuwe inzichten die van invloed zijn zowel op maatschappelijk als individueel niveau.

De uitdaging in deze veranderende wereld is om de grote volumes aan data te managen. Bij Bisnode werken wij aan deze data om ze te interpreteren en analyseren om hier uit voor onze klanten duidelijke inzichten te verschaffen. Kwantiteit naar kwaliteit, van big data naar smart data. Onze kennis en expertise op dit gebied is al langer bekend. Om die reden willen wij de kennis omtrent Smart Data met u delen. Hier vind u artikelen, trendspotting, nieuws en inzichten in data en data analyse

Artikel

Meer relevantie … overal!

De moderne marketeer is aanwezig, offline, online, op mobiele toestellen, lokaal & wereldwijd. Kortom, hij is overal. Zijn tas zit vol tools, allemaal aangepast aan specifieke situaties: via directe mail stuurt hij luxecatalogi; met e-mail kan hi jbesparen en toch zijn boodschap personaliseren; telemarketing kan leiden tot directe conversie; Facebook & Google Ads genereren grotere hoeveelheden goedkope kliks dan welk ander kanaal ook, en tv-spotjes bereiken in enkele dagen miljoenen mensen. Het probleem is niet zozeer het ontbreken van een tool, maar het verschil in de nauwkeurigheid ervan. Dat kan worden beoordeeld door te kijken naar de kwaliteit van de gegevens die op elk kanaal beschikbaar zijn.