Data-driven marketing seminar

Laat u inspireren door de beste specialisten!
Reserveer nu uw plaats

Data can do it!

Ontdek de kracht van data

PRAKTISCHE INFO

PRAKTISCHE INFO

Wanneer : 10 oktober, van 09.00 tot 12.25

Waar: Bisnode, Researchdreef 65, 1070 Brussel

Deelname: Gratis. Het aantal plaats is beperkt.

Elke dag verzamelt u, bewust of onbewust, allerhande gegevens van consumenten. U heeft misschien al het initiatief genomen om ze in een database op te slaan omdat ze misschien ooit eens nuttig kunnen zijn. Maar wat doet u er echt mee? Bent u zich bewust van de ongelooflijke waarde van deze grondstof die een echte groeipijler voor uw bedrijf vertegenwoordigt wanneer ze correct getransformeerd en op een intelligente manier ingezet wordt?

Dit is wat we u voorstellen te ontdekken tijdens ons "Data can do it" -evenement dat op donderdag 22 november in onze gebouwen wordt georganiseerd.

In de loop van een halve dag zullen twee van onze experts het beste advies geven voor het starten van uw data-gestuurde marketingstrategie: hoe efficiënt gegevens verzamelen en een “single customer view” ontwikkelen? Hoe houdt u de data up-to-date en hoe geven deze data u relevante informatie over uw klanten en prospects? En, last but not least, hoe kunt u ze gebruiken om de ROI van uw campagnes te optimaliseren?

Dit seminar is bedoeld voor elke marketeer die op zoek is naar nieuwe manieren om met zijn of haar klant te interageren en die het avontuur van data-gestuurde marketing wil aangaan.

Programma :

  • 14u00 – 14u15 : Welkom 
  • 14u15 – 14u30 : Inleiding
  • 14u30 – 15u15 : De echte waarde van gegevens of hoe een betere betrokkenheid van uw klant verkrijgen? - An Louwagie, Business Consultant - International Business Unit, Bisnode 
  • 15u15 – 15uh30 : Pauze
  • 15u30 – 16u15 : Marketing & Data : Wat ? Waarom ? Hoe ? - Florent Diverchy, Consultant Omni-channel, Bisnode 
  • 16u15 – 17u30 : Afsluit & Drink

Reserveer nu uw plaats voor dit unieke evenement