Juridisch informatie

OVER DEZE WEBSITE

Bisnode Belgium is eigenaar van deze website en van alle informatie erop, behalve indien anders vermeld. Alle handelsmerken, merken, logo's, teksten, beelden en programma's die beschikbaar zijn op deze website, zijn eigendom van Bisnode Belgium of zijn dochterondernemingen en worden beschermd door intellectuele-eigendomsrechten, tenzij anders vermeld.

De inhoud van deze website mag enkel worden gebruikt voor persoonlijke informatiedoeleinden. Dat betekent dat u alle gepubliceerde documenten mag weergeven, kopiëren, afdrukken en verdelen, zolang de inhoud gebruikt wordt voor niet-commerciële doelstellingen, zolang verwezen wordt naar Bisnode Belgium bij het verspreiden van documenten en zolang alle auteursrechten en andere eigendomsrechten in de informatie behouden blijven. Het gebruik van handelsmerken, logo's, tekst, afbeeldingen en software is verboden, behalve in overeenstemming met het bovenstaande.

De inhoud van deze website mag niet worden gewijzigd, doorgestuurd, nagemaakt, gepubliceerd, in licentie gegeven, overgedragen of verkocht zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bisnode Belgium. Ongeoorloofd gebruik of ongeoorloofde distributie van materiaal van deze website kan leiden tot burger- en strafrechtelijke sancties conform de geldende wetgeving. Bisnode Belgium zal zijn intellectuele-eigendomsrechten ten volle uitoefenen.

 

DISCLAIMER

Wij doen onze uiterste best om u correcte en volledige informatie te geven. Indien desondanks wegens ongewilde fouten schade zou veroorzaakt worden, kan Bisnode daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld.

 

 

ACQUI-CITY

Acqui-city is een platform dat de beste reclamecampagnes van zijn partners verzamelt op één website. Meer weten.

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Vind ze hier

 

ONZE ANDERE MERKEN

 

Bisnode Belgium is de eigenaar van permesso.be, een community platform dat adverteerders toelaat rechtstreeks te communiceren met zo’n 500 000 consumenten in België.

Meer info op