Pas uw prospectie aan op de nieuwe situatie

Kies uw huidige situatie Krijg directe ondersteuning

Zoek alternatieven voor het annuleren van beurzen

Alle grote Belgische beurzen worden afgelast, uitgesteld of teruggebracht tot een lichtere digitale versie: het Autosalon, Cocoon en nu Batibouw. Dit betekent voor veel exposanten een forse winstderving. Wat als we u zouden versteunen met andere manieren om prospects te zoeken en zo uw verkoopdoelen te bereiken? Laat Bisnode u helpen bij het aanpassen van uw prospectiemethoden.

 

Waar staat u tijdens uw prospectiereis?

Maak uw database schoon

Wat als de meest effectieve prospecting begint met het bereiken van uw eigen klanten? Er zit zeker veel onbenut potentieel in. Maar je moet er zeker van zijn dat je ze nog steeds kunt bereiken. 40% van de Belgische bedrijven heeft verkeerde of onvolledige gegevens over hun eigen klanten. Nu alle beurzen zijn geannuleerd, kan er een gouden kans zijn om een deel van uw reguliere marketingbudget te gebruiken voor het opschonen van uw database en van uw klanten een nieuwe prospectieterrein te maken. Bij Bisnode kunnen we u helpen, te beginnen met een gratis audit van uw database.

Of ontdek eerst onze toegewijde oplossing

Bisnode  Fast Audit

Krijg een kwaliteitscontrole van uw database Het is gratis. Het is snel.
Ontdek het hier

Identificeer nieuwe prospects

Met het afgelasten van beurzen verdwijnt voor veel bedrijven ineens een heel deel van de gebruikelijke verkoopmethodes. Maar dat betekent niet dat de interesse in uw producten en diensten is verdwenen. Integendeel. U moet gewoon andere methoden vinden om nieuwe prospects aan te trekken. Een eerste stap is om te weten hoe u deze potentiële klanten correct kunt identificeren. Ook op dit gebied kan Bisnode u helpen.

Of ontdek eerst onze toegewijde oplossing

Bisnode Market Miner

Profileer uw eigen klanten op basis van verschillende criteria en identificeer snel potentiële leads.
Ontdek het hier

Neem efficiënt contact met hen op

Als u eenmaal weet wanneer en met wie u contact wenst op te nemen, komt het moeilijkste deel naar voren. Hoe bereikt u uw potentiële klanten goed? Met het aflassen van beurzen moet u andere methodes zoeken om uw potentiële klanten te ontmoeten en in dialoog te treden. Dit is een geweldige kans om een aanzienlijk deel van uw traditionele marketingbudget overhevelen naar digitale kanalen: e-mail, Facebook, LinkedIn. Wij kunnen u helpen, niet alleen bij het definiëren van het publiek, maar ook bij het optimaliseren van uw campagne zodat uw investering elke cent waard is.

Of ontdek eerst onze toegewijde oplossing

Ontdek onze omni-channel mogelijkheden

Bereik de klanten die relevant zijn voor uw bedrijf via het kanaal dat voor hen belangrijk is.

Ontdek het hier

U wenst door ons gecontacteerd te worden?