Hoe data kan helpen in een “lockeddown” maatschappij.

Wilt u graag meer hierover weten?

Bij Bisnode beschouwen we het als onze plicht onze klanten en de maatschappij te helpen om de Covid-19 crisis en de lockdown periode zo goed mogelijk door te komen. We zullen ook aan uw zijde staan wanneer de situatie geleidelijk evolueert naar een nieuw normaal, om u te helpen uw activiteiten efficiënt terug op te starten.

We hebben de laatste weken enkele artikels gepubliceerd over dit onderwerp en meer bepaald over de interpretatie van de vele data, statistieken en grafieken over besmetting en mortaliteit. Want helder geanalyseerde data brengen heldere antwoorden op uw vragen.

We hebben ook enkele nieuwe oplossingen ontwikkeld die in deze snel veranderde context voor alle types bedrijven een ondersteuning kunnen betekenen om hun business verder goed te ontwikkelen.

Of u nu een zelfstandige bent, of een bedrijfsleider van een KMO, een commercieel directeur of marketingmanager van een groot bedrijf, of als u gewoonweg nieuwsgierig bent om te begrijpen welke rol data kunnen spelen in deze moeilijke tijden, wij nodigen u uit om onze verschillende ideeën en voorstellen te ontdekken in dit speciale Covid-19 dossier van Bisnode.

 

Wilt u graag meer hierover weten?

Vul uw gegevens in en we zullen snel contact met uw opnemen:

Lees ons Privacybeleid

Belgen en hun dagelijkse gewoonten tijdens de lockdown

Ontdek de resultaten van dit eerste onderzoek. De komende weken komen er nog meer. Blijf kijken.
Lees meer