Menu

Dit is bisnode

We enable smart decisions!

who_are_we_profiel_NL

Elke marketeer heeft de keuze bij het nemen van strategische beslissingen. Ofwel vertrouwt hij of zij op intuïtie en ‘buikgevoel’ ofwel verzamelt, analyseert en ‘leest’ hij of zij data om de juiste antwoorden op strategische vragen te vinden. Niet evident en dan maakt de hulp van echte data scientists het verschil.

Bisnode is een toonaangevend Europees bedrijf gespecialiseerd in data en analytics. Bisnode heeft vestigingen in 18 landen en telt 2.400 werknemers. Bisnode helpt bedrijven bij het identificeren en beheren van hun klanten doorheen de volledige customer lifecycle. Als pionier in Smart Data stellen wij onze klanten in staat om slimme beslissingen te nemen. Dit betekent dat we de data van onze klanten kunnen analyseren en matchen met onze eigen data en de data die worden gegenereerd door de huidige geconnecteerde wereld, de zogenaamde Big Data.

Meer dan 150.000 klanten maken reeds gebruik van onze Smart Data-diensten. We helpen hen bij het beheren van hun data en de risico’s in hun klantenportefeuilles, alsook het versterken van hun algemeen beslissingsvermogen. Dit leidt uiteindelijk naar meer verkoop en naar meer inkomsten.

Onze database is uniek: ze bevat een groot deel bedrijven, individuen, vastgoed en voertuigen in Europa.

ONZE WAARDEN

We zijn open
We staan open voor nieuwe ideeën, nieuwe uitdagingen en nieuwe manieren om iets te
realiseren. We luisteren heel goed zodat we onze beste bijdrage kunnen leveren.

‘We can do it’
Alles is mogelijk! We hebben de kennis, de mensen en de ‘tools’ om ambitieuze doelstellingen
te bereiken. We zijn experten in ons vakgebied: echte data scientists.

We houden ons aan onze beloften
Wederzijds vertrouwen is het fundament van ons succes. Wij leveren af wat we beloven aan onze klanten, onze collega’s en al onze andere stakeholders. Wij beheren onze data met de grootste zorg.

who_are_we_roots_NL

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone