Menu

Online toepassingen

Bisnode heeft een aantal tools waarmee je online zelf aan de slag kan. Ben je nog niet geregistreerd? Dan kan je hier terecht voor meer uitleg over de beschikbare online toepassingen. Ze zijn allemaal gratis uit te testen.

Deze tools zijn beschikbaar:

Bisnode | Business ConnectorEen krachtige consultatie-tool waarmee u gegevens van bedrijven kan opzoeken en uw gegevens kan verrijken met contactinformatie, financiële informatie en contactpersonen.

 

Bisnode | Business SelectorEen self-service selectietool die u toelaat om in real-time de kosten en het aantal bedrijven van de doelgroep die u gekozen heeft, weer te geven.              

 

Bisnode | Fast Audit OnlineDe eenvoudigste tool op de markt om een snelle analyse van de kwaliteit van uw B2B klantendata te maken. Gebruik Bisnode Fast Audit Online om te verifiëren hoeveel bedrijven in uw databank een onzekere juridische status hebben, hoeveel van hen verhuisd zijn, hoeveel van hen een andere naam hebben, …

 

Bisnode | Profile Insight OnlineEen online tool waarmee u zelf consumenten uit uw bestand kunt analyseren en vergelijken met een referentie (bv. de volledige Belgische bevolking). Hiervoor gebruikt u de relevante criteria die u zelf kiest uit de sociodemografische en lifestyle gegevens van Bisnode.

 

Bisnode |Qualify B2BEen identificatie tool, geïntegreerd in uw eigen systemen,die het mogelijk maakt om een bedrijf correct te identificeren op basis van zijn naam, adres en KBO-nummer.

 

Bisnode | Qualify B2CEen doeltreffend consultatie-instrument waarmee u individuen kunt identificeren aan de hand van vier elementen: naam, voornaam, adres en geboortedatum.

 

Bisnode | Road 65Bisnode Road 65 is een software waarmee u systematisch de kwaliteit van uw adressen kunt controleren. Zo zorgt u ervoor dat er enkel gestructureerde en gestandaardiseerde adressen opgeladen worden in uw systemen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone