Menu
Zoek uw antwoorden

FAQ

Vind hier een antwoord op al uw vragen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone
Wie is Bisnode?

Bisnode is Europa’s nummer 1 leverancier van business informatie. Bisnode stelt in totaal 3.000 medewerkers in 19 Europese landen te werk. Bisnode levert data en inzichten die het voor bedrijven en organisaties in heel Europa makkelijker maakt om beslissingen te nemen op strategisch vlak alsook wat betreft dagdagelijkse bedrijfsvoering.

Wie zijn de klanten van Bisnode?

Onze klanten zijn zowel particulieren, KMO’s als internationale groepen. Ze zijn actief in verschillende sectoren zoals de bank-en financiële sector, telecommunicatie, openbare diensten, verzekeringen en vastgoed. Retail, overheidsinstellingen en industrie zijn ook vertegenwoordigd.

Wat kan Bisnode voor u betekenen?

Bisnode biedt antwoorden en inzichten die u helpen slimme beslissingen te nemen. Dit gaat van kleine beslissingen die nodig zijn voor dagdagelijkse bedrijfsvoering tot belangrijke strategische beslissingen die de basis vormen voor de toekomstige activiteiten van een bedrijf. Bisnode kan u helpen nieuwe doelgroepen te vinden, klantrelaties nieuw leven in te blazen, financiële risico’s te verminderen, uw naaste concurrenten een stap voor te blijven en maximaal rendement te halen uit uw marketing campagne.

Wie is de eigenaar van Bisnode?

70 % van Bisnode is eigendom van het private Zweedse bedrijf Ratos. De overige 30 % is in handen van de private Zweedse mediagroep Bonnier.

Waar kan ik het persmateriaal van Bisnode terugvinden?

Klik op de link “Group” bovenaan de pagina en klik vervolgens op de link “Press”.

In welke landen is Bisnode gevestigd?

Bisnode is gevestigd in vier geografische regio’s die in totaal 19 landen omvatten: de Scandinavische landen (Denemarken, Estland, Finland, Noorwegen en Zweden) Belgium DACH (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) Centraal-Europa (Kroatië, Bosnië Herzegovina, Servië, Tsjechië, Hongarije, Polen, Slovenië en Slowakije)